1 Augusti 2014

Första augusti idag! Bara 3 veckor kvar utav sommarlovet, buu! Vill inte att sommarlovet ska ta slut, men vill ändå ha höst och att jag ska komma igång med mina rutiner igen, är uppe halva natten och sover till typ 11 varje dag, not fun. Gillar inte det, haha. Men jag får ta tillvara på ledigheten som är kvar nu. Kommer ju säkert sakna lovet när det blir skola igen, som man alltid gör, haha. 
Det har varit soligt och varmt idag. Skitobbig tycker jag, gillar inte värme. Men jag gick iallafall ut och hjälpte mamma lite i trädgården, annars har jag inte direkt gjort så mycket idag. Har ont i huvudet och är riktigt trött.
För några dagar sedan fick jag hem sakerna som jag beställde för någon vecka sedan. Hade beställt lite saker ifrån junkyard och nelly. Denna tröjan på bilden är det enda som jag var nöjd med. Allt annat var sjuk dåligt, speciellt kläderna från nelly. Den sidan är en fet diss, haha. Allt var i dåligt kvalité, sjukt fula i verkligheten osv. Kommer inte direkt beställa därifrån igen. Junkyard brukar ha bra kläder, men mjukisbyxorna och linnet jag beställde denna gången (tänkte inte ha mjukisbyxorna i sommar, hahah) var fula som bara den, så det får jag skicka tillbaka. Synd att det mesta var så sjukt dåligt, för på hemsidorna såg dom inte alls ut som dom gjorde i verkligen. Men aja, kan ju inte alltid vara bra. 
 
 

Kommentarer
Linda [fotoblogg] säger:

Tråkigt att du inte var nöjd, brukar oftast vara nöjd med det från nelly :/

2014-08-01 | 19:59:02
Bloggadress: http://lindassphoto.blogg.se/
milina.blogg.se säger:

fin tröja :)

2014-08-01 | 20:54:39
Bloggadress: http://milina.blogg.se/
Ellinor säger:

Fin blogg du har! :)

2014-08-01 | 21:55:42
Bloggadress: http://ellinorsollander.blogg.se/
Emma Grann Fotografi säger:

Det är sjukt hur fort tiden går!!

2014-08-02 | 07:18:15
Bloggadress: http://emmagrannfotografi.se/
Pauline säger:

så tråkigt att du inte blev nöjd med kläderna :/

2014-08-02 | 10:49:34
Bloggadress: http://lillafrokenhurtig.se
Sarah säger:

Ibland har mitt oxå vart dåligt från Nelly :/ Flera storlekar för små, dålig kvalité lr inte sett ut som på bild.. Men har beställt riktiga toppen grejer oxå :)

2014-08-04 | 14:19:32
Bloggadress: http://CheerSarah.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback